17.11.2010 11:50

MISTŘI .... Zápas Tornádo "B" proti Kone dne 16.11.2010

   Dne 16.11.2010 hrálo Tornádo "B" poslední zápas podzimu 2010, tento zápas byl přesunut z 12.11.2010, neboť soupeř by se nesešel. Aktuální sestava Tornáda "B"  byla zde:

Pozice Příjmení a jméno Náhradníci
Brankař Lhotský Jakub  
Obrana Douša Rudolf  
Obrana Bureš Zdeněk  
Obrana Cimrman Evžen  
Obrana Peroutka Pavel  
Útok De Gennaro Fr.  
Útok Bureš Michal  
Útok Hartl Michael  
Útok Škvor Pavel   

         Tato sestava je čistě z členů "B" týmu a proto bylo nutné, abychom zápas vyhráli i bez pomoci "Áčka". Již v kabině před zápasem bylo jasné, že musíme zvítězit, akorát Kuba navíc přinesl zprávu, že musíme vyhrát o 3 góly, neboť na umístění na prvním místě v tabulce je rozhodující nejdříve počet bodů, poté počet gólů a až pak rozhoduje vzájemný zápas.

    Na hřiště jsme vběhli v plné síle, a proto jsme se hned vyfotili, ať máme další památku na vítěznou jízdu Tornáda. Zápas byl zahájen přesně včas a tak jsme se nestačili včas rozhýbat. Začátek zápasu ukázal sílu a kvalitu soupeře, neboť tempo, které nasadil, bylo náročné a jeho nebezpečné střely Kuba brilantně zneškodnil. Po náročnějším úvodním talku jsme převzali tlak mi a Pavel Škvor vstřelil první branku a stanovil tím skóre na 1:0. Poté následovala další akce během jedné minuty a opět famózní Pavel Škvor vstřelil další gól na 2:0. Poté následovala malá chybička v obraně a inkasovali jsme na 2:1, ale ihned jsme reagovali a opět Pavel Škvor vstřelil branku na 3:1. Soupeř začal vystrkovat růžky a také do konce poločasu vyrovnal dvěma rychlými góly na 3:3.

    Druhý poločas byl již v naší režii. Soupeř inkasoval na 4:3 a to zázračným gólem Frančesca, který po střele Zdendy Bureše dorážel do prázdné branky, no, řekněme „pánví“. Hold jiný kraj, jiný mrav, resp. v každé části světa se hraje fotbal něčím jiným. (-:

    Další gól padl po střelbě Pavla Škvora, kdy jsem vyražený gól dorážel do prázdné branky a stanovil tak skóre na 5:3. Poté pohotově zakončoval Máchal a stanovil tak skóre na 6:3, tedy dostatečné skóre na postup na 1 místo soutěže. Přesto jsme nepřestali hrát a ke konci druhého poločasu vstřelil krásného góla na 7:3 Zdeněk Bureš. Soupeř se snažil vytvořit tlak a 1 minutu před koncem vstřelil na konečných 7:4. Poté se již nic zvláštního nestalo, krom toho že Tornádo „B“ se stalo po podzimní části sezóny 2010 mistrem 2. Třídy. Hip hip hurá.

    Tímto všem za celé vedení Tornáda děkuji. Jsme skvělá parta a máme tah na branku. Tornádu zdar. Mistřiiiiii

Ruda Douša

—————

Zpět