19.11.2010 11:39

SKANDÁL při zápase Tornádo "A" vs. Pérovna "A dne 19.11.2010

   Tornádo "A" hrálo dne 19.11.2010 zápas s Pérovnou "A". Sestava na tento zápas byla:

Pozice Příjmení a jméno Náhradníci
Brankař Stropnický Jan  
Obrana Brabec Jiří  
Obrana Ren Jiří  
Obrana Šmejkal Václav  
Obrana Machač Michal  
Útok Protschke Martin  
Útok Cinádr Slavomír  
Útok Hnízdo Lukáš  
Útok Bohdan Stakič  

 

    Zápas začal dobře pro Tornádo a to gólem Machyho na 1:0. I když mělo Tornádo několik krásných akcí, bohužel první poločas už jen následovala smršť gólů od soupeře. Skóre se po poločase zastavilo na 8:1. Přesto jsme do druhého poločasu nastoupili s chutí a sílou, což bylo znát na zastavení brankové „nadílky“ od soupeře.

Ale proč zmiňuju v titulku slovo „SKANDÁL“ !!!

    To co zastínilo celý zápas, byl poslední moment v 49 minutě. V tuto minutu se řítil na branku soupeře Martin Protschke, který dostal od soupeře regulérní „kosu“ ze zádu. Soupeř dostal po právu od rozhodčího Zdeňka Matějky červenou kartu. To však nebyl konec… Vyloučený hráč, poté co došel na střídačku, vzal 2 litrovou láhev s vodou a hodil s ní přes půlku hřiště směrem k tribunám. Láhev dopadla na palubovku a voda v ní se rozprskla po palubovce. Na to reagoval rozhodčí Matějka a ihned ukončil utkání pro agresivní chování soupeře.

    Měli jsme za to, že zápas je kontumován v náš prospěch. Ale to byl omyl. Poté, co šel kapitán Jirka Ren podepsat zápis, mu bylo rozhodčím Matějkou sděleno, že výsledek platí a žádná kontumace se nekoná. Naopak v zápise uvedl, že na hřišti byla mokrá stopa a domácí tým (tedy Tornádo) nezajistil její odstranění a proto ukončil zápas pro nezpůsobilost hřiště. Mimochodem, sám jsem si ověřil, že hadrů na podlahu je v hale dostatek. Poté co kapitán Jirka Ren odmítl podepsat zápis, mu bylo dokonce rozhodčím Matějkou vyhrožováno (byl jsem u toho), cituji „Na vás taky dojde, příští zápas vám nasázím 5 červených karet“. Nevěřil jsem svým uším….

Takže v kostce:

-       Zápas se nedohrál v řádné hrací době kvůli agresivitě soupeře

-       V zápise je uvedeno něco jiného, než jaká byla realita

-       A nakonec na to doplatíme my

Co s tím ???? Kde je spravedlnost??? Co když se tohle stane i jinému týmu??? Jak je možné že se tohle může vůbec stát???

    Věřte, že oficiální reakce našeho klubu na sebe nenechá čekat ….

P.S. pár fotek z tohoto zápasu je Z D E

—————

Zpět