11.11.2010 11:41

Zápas Tornádo "A" proti Dlouhá Libouchec dne 10.11.2010

Sestava:

Brankář - Stropnický Honza

Obrana - Renda, Brabi, Venca

Útok - Luky Hnízdo, Francesco, Houdis

 

    Do Libouchce jsme nejeli zrovna v optimální sestavě, dost hráčů nemohlo. Jak z Áčka tak z Béčka. V libouchecké hale se nám dlouhodobě nedaří a už cesta autem nebyla příjemná. Mlha, že nebylo vidět na krok.

    Atmosféra v kabině před zápasem jako vždy veselá, na hřišti to bylo bohužel jinak. Inkasovali jsme opět velmi brzy první gól. Po chvíli na to druhý. Hodně špatný začátek. Jenže pak Luky Hnízdo snížil po přihrávce Houdise na 1:2. A chvíli to vypadalo celkem dobře, domácí měli šance, ale my jsme statečně bránili. Bohužel, poté rozhodčí Nový neodpískal jasný aut a domácí šanci sami dva na gólmana využili. Nechali jsme se výrokem rozhodčího rozhodit a domácí přidávali pomalu branku po brance. Poločasové skóre se zastavilo na 2:7 v náš neprospěch.

    Ve druhém poločase jsme lépe bránili a začali útočit a více střílet. Podařilo se nám snížit na docela přijatelný stav 6:9. Bohužel domácí ale přidali další branky. My už pouze dvě a tak konečný výsledek je 13:8 pro domácí. A to neproměnili ještě hodně šancí.

    Díky všem hráčům, co se zúčastnili, za bojovnost, vstřelené branky. A hlavně klukům z Béčka – Vencovi i Francescovi.

napsal: Předseda

—————

Zpět