26.11.2010 14:47

Zápas Tornádo "A" proti AS Comp dne 25.11.2010

Tornádo "A" hrálo dne 25.11.2010 zápas s AS Comp. Sestava na tento zápas byla:

Pozice Příjmení a jméno Náhradníci
Brankař Douša Petr  
Obrana Brabec Jiří  
Obrana Lhotský Jan  
Obrana Houda Jiří  
Obrana Jakl Michal  
Útok Machač Michal  
Útok Cinádr Slavomír  
Útok Protschke Martin  
Útok Bohdan Stakič  

    Do zápasu jsme nastoupili s tím, že musíme vyhrát, protože do současné doby nemáme téměř žádné body (body pouze za dvě remízy jsou žalostně málo).

    Zápas se však nevyvíjel podle našich představ. První poločas jsme prohráli 5:2 a faulovali jsme více než soupeř, což také vyústilo v branku z pokutového kopu za nasbírané fauly. Ostatní góly padly většinou po našich chybách při ztrátě míče. V prvním poločasu nás soupeř přehrával a naše koncovka byla špatná. Z šancí, které jsme si udělali jsme většinu nedali.

    Druhý poločas jsme již měli převahu ale opět se nám nedařilo v koncovce. Výkon našeho gólmana také nebyl úplně nejlepší a nejméně za jeden-dva góly by se měl červenat - což také dodatečně činím (-:)

    Na zápase byla vidět naše snaha dát branku za každou cenu a to se projevovalo v "dírách" v obraně, které soupeř trestal. Za klady považuji branky M.Protschkeho z přímého kopu, Houdyse z penalty a branku S.Cinádra z penalty za nasbírané fauly. Docházka byla dobrá, hráli jsme v "plném počtu". Ale konečný výsledek 8:4 je pro nás zklamáním. Výkon rozhodčího byl velmi dobrý, takhle by měl pískat každý (určitě se pár drobných přehlédnutí najde, ale nikdo není dokonalý a rozhodčí nemůže vidět vše). Hřiště na STZ stabilně dobré, bohužel jsme dostali kabinu bez funkčních sprch, což kazí dojem z tohoto hřiště.

napsal: Petr Douša
 

—————

Zpět