09.11.2011 07:48

Tornádo "A" - Gardenline 1:5/1:1/

Sestava: Jakub Lhotský-J.Ren, Jan Lhotský,Stakič ml.,Protschke-Jiří Brabec,Záhořík
Branka Tornáda-Záhořík
 

     Na domácím hřišti nastoupil tým Tornáda s jasnou defenzivní taktikou a přechodem do rychlých brejků. Hned při rozcvičení se zranil Příhoda a Šmejkala nepustilo do zápasu porouchané vozidlo. Hráči Tornáda přesně plnili od začátku taktiku, hráli obětavě, blokovali střely a co prošlo, to pochytal výborně chytající Kuba Lhotský. A taktika slavila úspěch, když po akci Tornáda otevřel skóre Záhořík. Hosté ještě přitlačili, ale vyrovnat se jim povedlo až těsně před poločasem, kdy až napotřetí překonal Lhotského hostující hráč.

     V druhé půli Tornádo bránilo a vyráželo do rychlých brejků. Ty zakončovali tvrdými střelami, žádná z nich se však neujala. V tuto chvíli měli domácí často míč na kopačkách, Protschke trefil po dobře rozehraném rohu levačkou pouze tyč a druhou tyčku orazítkoval pro změnu o pár minut později z trestného kopu. Hosty přiváděl k zoufalství brankář Tornáda, který chytal i nemožné. Asi 7 minut před koncem však již kapituloval, když se hostující hráč kličkou zbavil Záhoříka a vsítil. Domácí vrhli vše na riziko do útoku a po nepovedeném brejku 3 na 2 dostali do odkryté obrany třetí gól. Poté ještě Protschke prostřelil levačkou z trestného kopu hostujícího brankáře, toho však na brankové čáře zastoupil obránce. Hosté pak ještě přidali z brejků dvě branky a tak skóre vypadalo hůř, než jeký byl obraz hry.
    

     Nepovedený výkon tedy předvedli pouze rozhodčí, kteří po výhodách daných domácím nepřičítali hostům fauly a při posledních dvou gólech pustili jednoznačné fauly hostů, kteří se tím dostali do brejku.
 

napsal: Martin P.

—————

Zpět