04.09.2014 20:13

Soustředění 2014

V době od 27.08. do 31.8.2014 proběhlo další soustředění našeho futsalového klubu. Naše volba padla opět na Horažďovice, jak jinak.

Vyjelo se ve středu odpoledne a i s přestávkami se nám podařilo večer dojet do cíle ve stejném počtu, v jakém jsme vyjeli. Druhý den jsme ráno vyrazili na lodě. Voda byla studená, ale svítilo sluníčko, takže těch pár potopení bylo dokonce příjemných. Venca vedl svou loď i se zelenáčem Bóďou na háčku se zkušeností starého vodáka a Sláva se ukázal jako pravý kapitán Skettino.vedl svou loď ke dnu.. (2x) J Naštěstí si v posledním kempu našel odreagování v podobě sličné prodavačky. Stihlo se tam i sportování - zápas, kliky, lezení přes plot, kopání penalt, jízda v popelnici.

Další den byl odpočinkový a navštívili jsme centrum Horažďovic. V sobotu nás čekalo ranní běhání v místním lesoparku, odpolední návštěva hradu Rabí a večer náročný desetiboj. Desetiboj sestával ve vypití deseti speciálních piv, které nám v penzionu Houba připravili společně s grilováním prasátka na letošních Pivních slavnostech. Boj to byl opravdu náročný, ale všichni zúčastnění to ve zdraví zvládli.

Bohužel letos jeli jen čtyři lidé, ale i tak byla sranda a plno nových zážitků (dokonce i sportovních). Všem se soustředění líbilo a už se těšíme na příští rok, snad bude účast hojnější.

Pár fotek ze soustředění naleznete Z D E

Tornádu zdar

Petr
 

—————

Zpět