22.08.2011 14:20

Soustředění 2011 - Horažďovice

     Od 10. srpna do 14. srpna 2011 proběhlo v Horažďovicích na jihu Čech další soustředění Tornáda a to po roční pauze, kdy jsme se nesešli v dostatečném počtu. To se rozhodně nedá říci o tomhle soustředění. Bylo nás celkem 10 a to je dostatečný počet na pěkné sportovní zážitky (nejen sportovní (-: ).

     Soustředění začalo odjezdem ve středu v 10 hodin z Agip pumpy. První den jsme jeli v 7 lidech a zbytek dorazil druhý a třetí den soustředění.  První zastávka v obci, kde se stáčí slavná minerálka Praga, proběhla bezproblémově. Horší už to bylo v Žatci, kde někteří z nás vylezli na vyhlídkovou věž u místního pivovaru, poté jsme skončili v restauraci u pivovaru a pak následovala procházka městem Žatec, na kterou místní obyvatelé budou určitě vzpomínat. Po strastiplné cestě do Horažďovic dorazila první skupinka okolo 17 hodiny a druhá skupinka okolo 22 hodiny do pensionu Houba, kde proběhla menší oslava mých narozenin (-:.

     Druhý den byl sportovní …. začal raním během, poté ping pong, volejbal, tenis, futsal s místními borci a fotbálek na čerstvě pokropené trávě. Třetí den byl regenerační (pouze někteří si šli ráno zaběhat) a tak jsme se vypravili na exkurzi na zámek Blatná nedaleko od Horažďovic se zastávkou v místním lihovaru. V sobotu jsme hráli tenis, ping pong a odpoledne jsme završili zábavou v Horažďovickém aquaparku.  

     Poslední večer byl ve znamení pouti, která vyvrcholila v našem pensionu Houba, kde se sešlo víc jak 200 lidí a hrála zde živá kapela, no prostě super akce. Ráno jsme zaplatili ubytování a pak už jen odjezd domů.

Chtěl bych všem zúčastněným poděkovat za super zážitek a za jejich příkladnou účast a doufám, že příští rok bude ve stejném duchu a počtu.

Pár fotek z tohoto soustředění najdete    Z D E

Tornádu zdar

 

Napsal: Ruda Douša

—————

Zpět