04.11.2010 20:33

Zápas Tornádo "B" proti AC Kojoti dne 05.11.2010

    Dne 05.11.2010 jsme sehráli důležité utkání proti AC Kojoti. Sešli jsme se v této sestavě:

Pozice Příjmení a jméno Náhradníci
Brankař Lhotský Jakub  
Obrana Douša Rudolf  
Obrana Bureš Zdeněk  
Obrana Cimrman Evžen  
Obrana Peroutka Pavel  
Útok De Gennaro Fr.  
Útok Bureš Michal  
Útok Hartl Michael  
Útok    

    Bohužel nedorazil Lukáš Hnízdo, neboť měl nějaké rodinné problémy. Další kdo dorazil až o druhém poločase byl Pavel Peroutka, protože se mu stal v práci menší úraz a tak hrál se zavázanou rukou. Nicméně zápas jsme začali menším kiksem Evžena a tak jsme po chvilce prohrávali 1:0. Ale během někoilika minut Michal Bureš skóroval a dal jesle golmanovi a stanovil skóre na 1:1. Tohle skóre vydrželo až do poločasu, i přes 3 tyčky, které jsme dali soupeři

    V druhém poločase nastoupil Pavel Peroutka a hned sesbíral několik faulů. Bohužel faulů jsme tak nějak nasbírali všichni více a proto byla písknuta nejdříve penalta, kterou Kuba vychytal a poté po 6 faulu desetimetrový kop, který Kuba opět vychytal. Ikdyž zákroky byly úspěšné, přesto jsme inkasovali na 2:1. Pět minut před koncem jsme se snažili skóre otočit, ale při tlaku jsme dostali posledního góla z protiútoku na 3:1. Rozhodčí pískal prapodivně, rozhodně jeho výkon pochválit nemůžu. Soupeř byl slušný a sportovní - více takovýchto týmů. Hřiště tregické jako vždy, prostě Mírová má strašný osvětlení.

    Přesto jsem šli do hospody, kde jsme vše do dlouhé noci diskutovali a probrali strategii na další zápas, který je posledním zápasem "B" týmu podzimní sezóny 2010.

 

—————

Zpět