21.12.2010 12:11

Pohárový zápas Tornádo - ALBY Team

   Dne 20.12.2010 se odehrál v hale STZ na Střekově druhý zápas Poháru 2010 a to Tornáda s novým týmem ALBY Team. Oproti minulému zápasu jsme měli dostatek hráčů a to přesně 8 + 1. Sestava byla:

v bráně: Kuba

v obraně:  Sláva, Brabi, Honza Lhotský, Bóďa starší

v útoku: Martin Protschke, Máchal, Pavel Škvor a Frančes

 

 

    Zápas měl rychlé tempo, Tornádo vstřelilo první gól, ale bohužel vzápětí jsme inkasovali po chybě obrany na 1:1. Další gól jsme dostali během minuty a to po chybě gólmana.

    To ale bylo od soupeře vše, neboť zbytek zápasu byl v režii Tornáda. Takový nástup Tornáda na soupeře jsem několik let neviděl. Soupeřův brankař se snažil, ale byl na to sám. Tomuto „nářezu“ vévodil Michal Hartl a to vstřelenými 7 brankami (pokud se pletu, tak mě opravte) (-: .

    Až do konce zápasu to byl koncert ze strany Tornáda, kdy všichni hráči hráli jako jeden muž. Tak má vypadat týmový sport. Poločas skončil 6:2 a konečné skóre zápasu se zastavilo vysoko na 14:2.

    Výkon rozhodčího hodnotím průměrně. Hřiště spíše neuklizené, ale jsme zvyklí zde hrát. Soupeř slušný.Závěrem bych chtěl říci, že dostat takový výprask bych opravdu nechtěl. Jen tak dál Tornádo …

Tornádu zdar

 

Napsal: Ruda Douša

—————

Zpět