16.12.2010 11:25

Pohár 2010 - první zápas Tornádo - Rumíci

     Dne 15.12.2010 se odehrál v hale WHC v Krásném Březně první zápas Poháru 2010 a to Tornáda s Rumíkama. Před zápasem jsme se potýkali s absencí (kromě jednoho obránce Tornáda „B“) obránců a to jak z Béčka i Áčka. Takže jsme hráli 7 + 1, z toho 6 útočníků.

    Zápas měl rychlé tempo, přesto jsme hned v 5 minutě zápasu inkasovali po chybě obrany. Druhý gól následoval do naší sítě po střele útočníka a třetí gól následoval po chybě opět obrany. Poté jsme se vzchopili a Frančes vstřelil gól. Bohužel když jsme se snažili, přesto jsme toto skóre (3:1) do konce zápasu nezměnili.

    Celkově lze říci, že jsme se nemohli tak nějak dostat do tempa hry. Pokaždé když už to vypadalo, že se sehrajeme, tak zasáhl rozhodčí Šmíd nesmyslným přerušením hry a to jak na naší straně, tak i na straně druhé. Rozhodně jeho výkon hodnotím (opět jako v předešlých zápasech) jako silně podprůměrný. Zápas by byl o mnoho zajímavější bez jeho „přínosu“. Hřiště rozsáhlé, ale uklizené. Soupeř kvalitní a slušný.

    Doufám, že se zlepší především zájem o tento pohár, neboť účast v tomto poháru byla skoro jednoznačně odhlasována a přesto jsme měli problém dát dohromady sestavu. Snad do dalšího zápasu vstoupíme s lepším nasazením a získáme pár bodů.

Tornádu zdar

Napsal: Ruda Douša

—————

Zpět