30.03.2011 18:48

KMK TORNÁDO UL versus DC VÝCHOD

     Pár slov ke včerejšímu utkání, kdyby to někoho zajímalo. Včera jsme sehráli první utkání krajské části poháru ČMFS. Hrálo se na Setuze od 20:30 hod., rozhodčí Lutka, Šmíd, za hojné účasti 4 diváků :-) Před utkání jsme si řekli, že se budeme držet defenzivní taktiky, která se nám začala vyplácet a od té doby, co hrajeme takticky a zezadu, tak vyhráváme, což je oproti podzimu neuvěřitelný obrat. Jak jsme si řekli, tak jsme i udělali a hned v 5 vteřině dostali gól :-)

     Nastoupili jsme s sestavě – brankář Kuba, jedna čtyřka Hanz, já, Martin, Lukáš, druhá čtyřka Sláva, Štěpa, Hartlik, Škworák. Začátek se nám nepovedl, když soupeř hned po rozehrání jedním obráncem našel nabíhajícího pravého útočníka, ten dal zpět před bránu, kde obránce soupeře dobře zakončil. Gól padá na mojí a Lukášovu hlavu. Gól nás nabudil a vytočil do vyšších obrátek. Začali jsme běhat, velmi dobře bránit a nabíhat dopředu smrtícími brejky. Krásný gól dal Martin zblízka pod klacek po krásné střele Hanze z úhlu a odrazu od břevna. Prakticky celý první poločas jsem měli pod kontrolou, soupeř se nedostával do šancí, my ano, měli nebezpečné brejky a zakončovali i z dálky jako např. Máchal, který dal kousek za půlkou gól brankáři mezi nohama. Poločas skončil 4:1 pro nás.

     Druhý poločas byl vyrovnanější, snažili jsme se hrát stejnou taktikou, ale byla vidět menší koncentrace a to v útoku i obraně. Soupeř měl několik šancí, které naštěstí nedal nebo nás Kuba podržel. My jsme naštěstí góly dávali, i když jsme neproměnili několik dalších šancí.

     Naše branky vstřelili Pavel 3, Máchal 2, Martin a Štěpa po jedné. Za zmínku stojí několik pozoruhodných výběhů Slávy dopředu, u Štěpy je vidět, že po zranění stoupá výkon, u Martina dobrá hra i přes zdravotní problémy. Jinak je potřeba vyzdvihnout střelce Pavla a Máchala, výborný výkon Kuby, vracení Pavla a u všech velmi dobrý kolektivní a taktický výkon, týmový duch. Je vidět, že styl škorpiona je v našem podání doslova smrtící :-) Rozhodčí Lutka i Šmíd téměř bez práce, i když v prvním poločase mohli písknout malou domů proti nám a ve druhém penaltu pro nás za faul na Lukáše.

     V dalším kole hrajeme doma s týmem FCH Most, což je druhý tým krajské soutěže s bilancí 13 výher, 1 remíza. 2 prohry, takže žádní nazdárci. Kdo nebude hrát, ať přijde podpořit na lavičku nebo do hlediště! Je vidět, že jak Tornádo A, tak z Tornádo B jsou válce, který by semleli i takový AS Roma! :-)

 Váš Renda

—————

Zpět