03.09.2012 12:09

Soustředění 2012

     V době od 08.08. – 12.08.2012 proběhlo soustředění našeho futsalového klubu. Tak jako každý rok jsme pečlivě vybírali termín a místo našeho soustředění. Nakonec to opět vyšlo na srpen a znovu na oblíbené Horažďovice, kde už nás dobře znají a jako každý rok se také na nás těší.

     Účast byla celkem slušná, akorát jsme nejeli všichni najednou, ale každý den dorazil někdo další. Vyrazili jsem dopoledne 08.08.2012 ve složení viz. Fofogalerie. Cesta byla dlouhá, ale zato plná zážitků (např. Praga kyselka, Žatecká hospoda, cukrárna a vyhlídka, hřiště FK chmel Blšany, kolotoče v Jesenici a hospoda v Nepomuku).

     Druhý den dorazili další hráči a aktivně se přidali k našim sportovním výkonům (tenis, futsal, ping pong, beach volejbal …). Třetí den jsme strávili na vodě a sjeli jsme část Otavy. Odpoledne se přidali další hráči. Další den jsme strávili opět sportovně (tenis, futsal, aqvapark …). Poslední den se už toho moc nestihlo (jako každý rok).

     Všichni ve zdraví soustředění přežili a dorazili zpět do Ústí a v pondělí taky do práce (-:

Díky všem za super soustředění a doufám, že další rok pojedeme ve stejném složení a ostatní se taky přidají, ať je nás co nejvíce.

Ruda

—————

Zpět